Coinpayz

160x600

Defne Samyeli den kadınlara güzellik sırları

İşte Defne Samyeli’nin güzellik sırları.Ünlü isim nasıl bu kadar genç ve diri görünüme sahip.

Ekranların başarılı eski sunucusu ve şimdilerin yeni oyuncusu Defne Samyeli’nin kızı ile aynı yaşta görünmesini sağlayan gençlik sırlarını sizler için araştırdık.


 Yıllardır televizyon ekranlarında görmeye alışık olduğumuz ve günden güne güzelliğiyle dikkat çeken Defne Samyeli, 1972 doğumlu 2 çocuk annesi bir kadın. Samyeli’nin kızları büyüdükçe daha da belirginleşen bakımlı hali merak konusu oldu.

 “AVAKADO VE BAL MUCİZESİ" Defne Samyeli geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında paylaştığı bir gönderide cildinin güzelliğini avokadoya borçlu olduğunu, avokadonun cildi zararlı güneş ışınlarından koruduğunu ve nemlendirici etkisi olduğunu açıkladı.


“AVAKADO VE BAL MUCİZESİ"

Defne Samyeli geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında paylaştığı bir gönderide cildinin güzelliğini avokadoya borçlu olduğunu, avokadonun cildi zararlı güneş ışınlarından koruduğunu ve nemlendirici etkisi olduğunu açıkladı.

 Bu paylaşımında; 1 avokado, 2 çay kaşığı badem yağı, yarım salatalık ve 1 çay kaşığı organik balı karıştırdığını yarım saat boyunca yüzünde bekletip ılık su ile yıkadığını da söyledi.

 Sevilen oyuncu Defne Samyeli, muhabirlerle yaptığı bir röportaj sırasında ise "bakımlı saçlarınızın sırrı ne?" sorusuna, “Sadece badem yağı kullanıyorum. Badem yağı saçlarımı hem güçlendiriyor hem de parlak görünmesini sağlıyor.” diyerek yanıt verdi.

0 yorum:

Yorum Gönder