Coinpayz

160x600

Ayrılığa dayanamadılar barışıp başbaşa tatile çıktılar.

 UTANGAÇ AŞIKLAR

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, Yiğit Marcus Aral'ın ardından Murat Kazancıoğlu ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İkili, geçtiğimiz temmuz ayında ilk kez objektiflere yansımıştı. El ele Bebek sokaklarında dolaşan çift, muhabirlerin kendilerini görüntülediklerini fark edince gerilmişti. Bunun üzerine birbirlerinin elini bırakan Şahin ile Kazancıoğlu, kısa süre konuştuktan sonra bir mekana yönelmişti.

Yeniden bir araya gelen çift, tatil yapmak için Londra'ya gitti. Şehrin bir çok yerinde sevgilisiyle objektif karşısında poz veren Şahin, çekilen fotoğrafları da sosyal medya hesabından yayınladı.

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, Yiğit Marcus Aral'ın ardından Murat Kazancıoğlu ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak ikili, geçtiğimiz haftalarda birlikteliklerini sonlandırmıştı. Ayrılığa dayanamayan Şahin ile Kazancıoğlu, barıştı.



Öte yandan 2020'de Yiğit Marcus Aral ile pandemiye rağmen düzenledikleri ev partileriyle eleştiri oklarının hedefi olan Şahin, daha sonra da katıldığı bir programla Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

Şevval Şahin, kendisine yöneltilen, "İstiklal Marşı'nı biliyor musunuz?", "Atatürk’ün herhangi bir sözünü biliyor musunuz?" ve "Türkiye’de kaç coğrafi bölge var?" sorularına cevap veremeyerek, zor anlar yaşamıştı. Birçok soruyu yanıtsız bırakan Şevval Şahin, "Fahrettin Koca’yı tanıyor musunuz?" sorusuna da "Pas" yanıtını vermişti. Şahin'in bu sorulara yanıt verememesi sosyal medyada gündem olmuştu.

0 yorum:

Yorum Gönder